Bangkok

Efter tre dagar i Bangkok är det dags för oss att åka vidare. Ikväll tar vi nattbussen till Krabi och Ao Nang för långa dagar på stranden med sol, bad och en bra bok. Det ser vi fram emot efter storstadstempot vi har fått vara en del av dessa dagar. Dags att ta det lugnt och njuta av att inte göra någonting! Igår tog vi en tuktuk till MBK, ett av Thailands mest kända köpcenter och turistfällor. Detta på grund av dess storlek och utbud till ett väldigt lågt pris. Bara att ta sig genom centret tog flera timmar, så vi var lagom trötta då vi äntligen tog oss ut därifrån! Dock roligt att ha varit där och sett det. På seneftermiddagen slocknade vi åter igen i var sin solstol (måste fortfarande vara resan + värmen som spökar), och vaknade inte förrän solen hade gått ner och det blivit mörkt. Det blev en sen middag, en tvårättersmeny med dricka för 60 baht (under 15 kronor)! En lång och skön kvällspromenad hem fick avsluta kvällen, där vi på vägen fyndade vackra halsband. Ett fint minne från dagarna här i Bangkok. Idag har vi stigit upp tidigt för att ge oss iväg till Grand Palace, ett tempelområde vid floden som ska vara mycket vackert. Planen är att vara där vid öppning för att undvika den starkaste solen. På eftermiddagen tar vi oss vidare till Chinatown, för att få uppleva en annan del av Bangkok. Åh, jag får inte glömma att dela med mig av den bästa nyheten! Våra väskor kom idag, äntligen!!  :)

Kommentarer
Postat av: Leif & Annika

Hej Lina !

Fick denna adress av pappa och tänkte att det ska bli kul att följa din resa där borta i Asien. Jo, Thailand är ett fint och spännande land. Bangkok har verkligen sin tjusning. Alldeles fantastiskt att allt fungerar i detta, mer eller mindre, stora kaos. Men ditt kommande resmål, Krabi, är en alldeles fantastisk pärla. Pranang, Bamboo island, Chicken Island ... Ja det är inte utan avundsjuka som vi följer din resa ! Se nu till att ha en riktigt fin o bra resa på alla sätt. Glöm bara inte att ta kort. I massor !!

Annika & Leif hälsar !

2013-02-07 @ 14:27:02
Postat av: Atika Khalaf

Hej Lina,
Det har varit kul att få följa din resa, från Oslo till Asien, genom din pappa. Njut och njut in i det sista av alla de nya, härliga och spännande intrycken i solstäderna. Passa också på att lagra en massa solenergi och mystiska upplevelser. Önskar dig en riktigt härlig vistelse i Asien och ser framemot dina berättelser när du kommer tillbaks hem.

Många kramar,
Atika

2013-02-08 @ 09:14:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0